Basic bukse komplett

Innså akkurat at jeg aldri la ut en avslutningspost om den svarte linbuksa. Det har nok endel å gjøre med at jeg ikke helt ble enig med meg selv om den var ferdig eller ikke. Etter litt tenking har jeg bestemt meg for at joda, det er den. Grunnen til at den blir diger er selvsagt at lin utvider seg noe voldsomt etter kort bruk. Jeg vurderer  å legge inn et strikk i linninga, men alt i alt er den en komfortabel og god innebukse som jeg stort sett er godt fornøyd med. Bildene er tatt rett fra tørkesnora så utgangsfasongen vises greit.

Fin passform rett fra tørkesnora. Jeg har begynt å brette ned linninga for at den ikke skal glippe.

Nyttige leksjoner fra dette prosjektet:

 • Vær obs på stoffets egenskaper ifht å holde fasongen ved bruk. Lin egner seg nok best til løse plagg.
 • Runde hofter? For guds skyld unngå rette linninger!
 • Jeg må beregne mer høyde på ryggen og pittelitt dypere skrittbue.

 

Planene om jeans er der fortsatt, men nå frykter jeg at de må vente til høsten. Jeg regner med å trenge tre dager på å gjennomføre dem. Grunnform til overdel derimot, tar maks et par timer. M.a.o er det ikke umulig at jeg rett og slett tegner den innimellom alle forberedelsene jeg har her.

2 Comment

 1. Hey, stilig! Kanskje dette hadde løst bukseproblemene mine? (Hvem lurer jeg? Jeg hater å gå i bukser. Men da hadde jeg iallfall hatt noen som passer)

  Elsker forresten det som gjør at jeg kan bla i bildene istedenfor å måtte trykke meg inn på et og et – det har jeg savnet 🙂

 2. Hedda says: Svar

  Tusen takk! (For begge punktene)

  Det er digg med bukser som passer. Jeg hater generelt kjøpebukser fordi det er umulig å få god passform, men dette vokser på meg. Jeg gleder meg til jeg har tid til å virkelig forske i mønsterdesign.

  Jeg har også lenge savna en skikkelig bildeviser. Har tidligere plagdes med å få plugins til å funke, med plutselig funka jQuery Lightbox helt uten problemer. Har også funnet ut hvordan ekskludere bilder fra gallerier uten å måtte laste opp i en egen post og så knote med id. Lykkelig n00b her 😀

Legg igjen en kommentar