Ubetalelig

Blå jersey: 20 kroner
Svart lin: 100 kroner
Trådsneller: 60 kroner (Masse igjen til kommende prosjekter)
Glidelås: ca 30 kroner

Følelsen av å ha på seg 100% hjemmelagd outfit: Ubetalelig! 

Hjemmesydd Dagens Outfit pluss en av mine favorittdingser: Min Kindle.

Jeg tenker ikke egentlig ikke over at plaggene er hjemmelagede, bare at de er utrolig komfortable, og de sitter godt selv om de er løse og luftige. De passer kroppen min, rett og slett, og det er ikke hver dag jeg kan si det.

Og så kosta det så lite også! Ikke misforstå, å sy selv krever både endel penger (stoffer av god kvalitet koster mer enn det du betaler for en barnearbeiderbomullstopp på H&M!) og mye tid. Skulle jeg solgt plagg ville de nok kosta mer enn i rimelige butikker, men så lenge det er til meg selv og jeg har grunnformer eller helst mønstre ferdig tegnet, og jeg syr fordi jeg liker det, så er ihvertfall de økonomiske utskeielsene mindre.

Jeg har faktisk som mål å ikke kjøpe nye klær ut året annet enn undertøy. Bruktbutikker er greit, det er miljøvennlig og som regel billig, men det beste er å sy selv. Om jeg lykkes gjenstår det å se, det tar litt mye tid å bygge opp en hel garderobe, men jeg er ihvertfall igang!

Når jeg tenker meg om kan det kanskje vært neste års nyttårsforsett…

Legg igjen en kommentar