Skisser

Jippi! Jeg har kjøpt meg et nytt leketøy!

Wacom Bamboo Pen&Touch

Noen stor kunstner har jeg aldri vært, men jeg liker å skissere idéer og jeg liker å ha idéene mine på mac´en, så det virka som en god plan. Ikke var det den heftigste økonomiske utfordringa heller, skarve 700 kroner, pluss bussbillett til FotoVideo, måtte jeg ut med. Jeg har hatt den noen dager nå, og må si det var kjærlighet ved første strøk.

Takket være dette innkjøpet har jeg også Teselskap-planene mine for sommeren klare. Siden det er turné på plakaten blir det litt tungvint å drasse med seg symaskinen, så da blir det andre kreative utskeielser enn søm. (Ja, jeg er altfor lat til å sy for hånd!). Litt strikketøy kommer nok, men hovedprosjektet blir å øve på å tegne designskisser.

Jeg har prøvd meg litt frem de siste dagene. Fulgt veiledninger på nett om hvordan bygge opp en «grunnkropp» å tegne designene over. For de som kjenner meg (noe jeg regner med de fleste som leser dette gjør) kommer det vel ikke som noen overraskelse at jeg har ei vei å gå… Noe stort tegnetalent har jeg aldri vært, kan man vel si.

Noen andre sin kropp gir et ganske ok resultat, men...
... Jeg vil jo helst tegne det selv, og da blir det ikke like vakkert...

Som sagt, jeg har en vei å gå før skissene mine er helt der de skal være. Men, øvelse gjør mester, får vi håpe. Så kommer det store spørsmålet: Har jeg forferdelig lyst på en gul kjole, eller hva?

Legg igjen en kommentar